In the Spotlight: Familie Rouzbeh

29 October 2021

Broer en zus Amir Rouzbeh en Mahgol Abee-Rouzbeh zijn trotse eigenaar van The Livingroom. Hun ouders werken elke dag mee in het restaurant. Dat maakt de The Livingroom een familiebedrijf. “The Livingroom is geen livingroom zonder onze familie. We doen het echt met zijn allen. Alle gerechten op de menukaart zijn vers en huisgemaakt. De vlees- en visgerechten komen allemaal uit de houtskooloven.” The Livingroom is een complete beleving. Jouw wens is onze uitdaging!

Familie Rouzbeh is een ondernemersgezin. De familie Rouzbeh vluchtte in 1988 vanuit Iran naar Nederland, hopend op een betere toekomst voor hun kinderen. De familie heeft verschillende horecazaken in Amsterdam gehad: een eetcafé in een zijstraat van de Overtoom, een Perzisch restaurant, een café in de Gravenstraat en Grand Café Ovidius in Magna Plaza. 

Mahgol: “The Livingroom is eigenlijk een verlenging van mijn ouders hun huis. De warmte en gezeligheid die daar altijd is brengen wij naar The Livingroom. Wij staan samen dagelijks klaar om onze gasten thuis te laten voelen in onze huiskamer”.

Op de werkvloer wordt Mahgol ook wel Sarah genoemd.

Fun fact

Amir: “The Livingroom was voor ons een nieuwe uitdaging. Ik zag al snel potentie in de locatie op IJburg. Dankzij de mogelijkheid voor een terras & serre werd deze potentie werkelijkheid”.

Amir is gek op de Wagyu Steak Tataki, het liefst eet hij deze iedere dag.

Fun fact
deel dit bericht
[trustindex no-registration=google][/trustindex]